Управління відходами в Україні: законодавче підґрунтя та вплив на економіку - Безпалько, Віктор Олександрович; Безпалько, Олена Вікторівна (My University, 2023)
Проанлізовано стан реформування системи управління відходами в Україні, розглянуто основні положення та норми нового законодавста в сфері запобігання утворенню та управління відходами, його вплив на економіку країни, підкреслено виключну роль таких законодавчих актів у вирішенні екологічних проблем.

The state of reforming the waste management system in Ukraine is analyzed, the main provisions and norms of the new legislation in the field of waste prevention and management, its impact on the country's economy are considered, the exclusive role of such legislative acts in solving environmental problems is emphasized.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; управління відходами; утилізація і переробка відходів; екологічна безпека; вплив на економіку; waste management; utilization and processing of waste; environmental safety; impact on the economy