Михалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія ВіталіївнаТочкова, Оксана Василівна2019-05-282019-05-282019Михалевич, А. Дослідження впливу процесу сушіння кедрових горіхів на властивості готових соусів / А. Михалевич, В. Скуйбіда, О. Точкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 320.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29377Доведено доцільність використання ядер кедрових горіхів у якості сировини для виробництва соусів. Білок кедрових горіхів близький до білків тварин, легко засвоюється організмом людини та багатий такими амінокислотами як аргінін, лізин, метіонін, триптофан. The expediency of using cedar nuts as raw materials for sauces production has been proved. The protein of cedar nuts is close to animal proteins, is easily digestible by the human body and rich in amino acids such as arginine, lysine, methionine, tryptophan.uk-UKсоускедрові горіхикриві сушінняpine nutsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології консервуванняdrying curvessouseДослідження впливу процесу сушіння кедрових горіхів на властивості готових соусівThesis