Жолубова, Ольга АнатоліївнаПрибильський, Віталій Леонідович2018-07-032018-07-032018Жолубова, О. А. Використання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоїв / В. Л. Прибильський, О. А. Жолубова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 253.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27802Метою роботи є вибір сорту рису для приготуванні ферментованих напоїв. Потрібний зразок рису повинен мати високу екстрактивність та крохмалистість. The aim of the work is to select a rice variety for the preparation of fermented beverages. The required sample of rice should have high extractability and starchy.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствариссуслоферментовані напоїricewortfermented beveragesВикористання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоївThesis