Gulyy, IvanRashevska, TamaraPryadko, NikolaiNischenko, MichaelLihtorovich, Stanislav2013-07-042013-07-042001The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter / I. Gulyi, T. Rashevskaya, N. Pryadko, M. Nischenko, S. Likhtorovich // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg,France,2001. - P.36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8843The processes of the butter structure formation have been studied by the electron microscopy method which showed that it contains destroyed and partially impaired fat globules.Процеси формування структури вершкового масла були вивчені методом електронної мікроскопії, яка показала, що структура містить зруйновані і частково зруйновані жирові кульки.otherbuttersubmicrostructurecrystalline layersвершкове маслосубмікроструктуракристалічні шарикафедра технології молока і молочних продуктівThe mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butterThesis