Дослідження та проектування підсистеми управління молочним балансом молокозаводу - Чорнобай, Катерина Юріївна; Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2019)
Досліджено та побудовано математичну модель управління виробництвом молочної продукції. Запропоновано побудову інформаційної системи. Для вирішення основних завдань управління пропонуються метод кажанів та метод бджіл.
Keywords: графік виробництва; алгоритм кажанів; математична модель; optimal production schedule; mathematical model; алгоритм бджолиної колонії; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки