Фалендиш, Наталія ОлексіївнаДробот, Віра ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2013-02-052013-02-051996Фалендиш, Н. О. Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах / Н. О. Фалендиш, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 4. - С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6076Проведені комплексні дослідження біотехнологічних властивостей нових штамів дріжджів спиртових заводів, а також зроблено порівняльний аналіз різних штамів дріжджів спиртових та спеціалізованих заводів. В виробничих умовах доведена доцільність використання нових штамів дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні. The complex researches of the biotechnological properties of new yeast strains for distilling plants have been made. A comparative analysis of different strains of yeast for distilling and specialized plants has been conducted. The practicability of new yeast strains for distilling plants in bread making has been established in working conditions.uk-UKборошнодріжджімальтазна активністьтістоглютатіонбродіннягазоутворенняхлібflouryeastmaltose activitydoughglutathionefermentationgas formationbreadкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствахArticle