Карпік, ЛарисаПисарєв, Максим ГригоровичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБандуренко, Галина Михайлівна2015-05-202015-05-202015Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв / Л. Карпік, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, М. Г. Писарєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 250.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20508Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.otherморкваобжарюваннякартоплябурякгарбуззневодненнянапівфабрикатcarrotsfryingpotatoesbeetspumpkindehydrationsemi-finished productsкафедра технології консервуванняВикористання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх стравThesis