Вплив умов зберігання на якість суниці садової сорту Фестивальна ромашка - Галінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2019)
В роботі наведено результати застосування спеціальних пакувальних матеріалів з бар’єрними властивостями та низьких температур для суниці садової сорту Фестивальна ромашка. Результати свідчать, що створення модифікованого газового середовища дозволяє збільшити термін зберігання суниці більше ніж чим в чотири рази та зберегти її якісні характеристики. The paper presents the results of the use of special packaging materials with barrier properties and low temperatures for strawberry garden variety Festival Chamomile. The results show that the creation of a modified gas environment can increase the shelf life of strawberries by more than four times and preserve its quality characteristics.
Keywords: суниця садова; модифіковане газове середовище; зберігання; wild strawberries; modified gas environment; storage; кафедра технології консервування