Заславський, Аркадій ІсаковичЗасядько, Ярослав ІвановичПавелко, Володимир Іванович2012-12-142012-12-142006Заславський, А. І. До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства / А. І. Заславський, Я. І. Засядько, В. І. Павелко // Мясной бизнес. - 2006. - № 7 - С. 78-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4334Виконано аналіз роботи систем кондиціювання повітря (СКП) в камерах сушіння сиров'ялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного виробництва і на його підставі розроблено комплекс заходів щодо підвищення економічності експлуатації енергетичних установок СКП. The authors of this publication have made an analysis of the air conditioning systems operation in the uncooked jerked sausage drying rooms, and worked out a package of measures to increase the equipments economical operation.uk-UKсистеми кондиціювання повітрякамери сушіннясиров'ялені і сирокопчені ковбасиair conditioning systemdrying chamberdried and smoked sausageкафедра теплоенергетики та холодильної технікиДо питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємстваArticle