Експериментальне дослідження руху Sach. cerevisiae та дрібнодисперсних частинок в околі феромагнітних насадок у постійному магнітному полі - Горобець, Світлана Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Краморенко, Леонід Валентинович; Бондар, Є. А.; Бондар, Наталія Петрівна; Асауленко, А. О. (My University, 2000)
Проведені дослідження впливу високоградієнтних магнітних полів на рух дріжджових клітин і дрібнодисперсних частинок при різних розмірах та формах насадок.
Keywords: високо градієнтні магнітні поля; высокоградиентные магнитные поля; high gradient magnetic fields; дисперсні частинки; дисперсные частицы; dispersed particles; дріжджові клітини; дрожжевые клетки; yeast cells; кафедра готельно-ресторанної справи