Галичина, Тетяна СергіївнаТітуленко, Олександр ВікторовичНадкернична, Наталія ВасилівнаГапонюк, Ігор ІвановичХарченко, Євген Іванович2014-07-112014-07-112014Дослідження режимів лущення зерна ячменю / Т. Галичина, О. Тітуленко, Н. Надкернична, І. Гапонюк, Є. Харченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 248-249.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16090Круп'яні продукти із зерна ячменю займають значне місце в харчуванні населення України. Зерно ячменю буває плівчастим або голозерним. В технології виробництва круп найбільше розповсюдження має плівчастий ячмінь, який характеризується міцним зв'язком квіткових оболонок з ядром. Cereal products from barley occupy an important place in the diet of the population of Ukraine. Barley is hulled or holozernym. In cereal production technology is most prevalent filmy barley, which is characterized by strong ties flower shell of the nucleus.uk-UKлущення зернаячмінькруп'яні продуктиflaking grainbarleycereal productsкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження режимів лущення зерна ячменюOther