Сірик, Аліна ОлегівнаПивовар, Анастасія2017-05-172017-05-172016Сірик, А. О. Удосконалення інформаційно-керуючої системи управління в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості / А. О. Сірик, А. Пивовар // Безпека людини у сучасних умовах : збірник наукових статей та матеріалів VІІІ Міжнародної науково-методичної конференції та 115 Міжнародної конференції Європейської Асоціації Безпеки, 8-9 грудня 2016 р. – Харків : НТУ «ХПІ», 2016 р. – С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25286В доповіді пропонується удосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в таку систему системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. Система підтримки прийняття рішення зможе надавати керівнику альтернативні рішення із прорахованими показниками ефективності та збитків по кожному рішенню, а керівник вже сам приймає рішення на виконання тих чи інших заходів, виходячи із своєї суб’єктивної думки, досвіду, почуттів, інтуїції. In the report suggested improving the information and control system of the energy sector of the food industry by introduction in such system the systems of decision-making with intelligent agents. The systems of the support decisions-making can provide alternative decisions to leader with calculated indicators of efficiency and losses for each decision. The leader makes own decisions on the implementation certain events, based on own subjective opinion, experience, feelings and intuition.кафедра екології та екоменеджментуохорона працінормативно-правова базаінформаційно-керуюча системаенергетичне господарствоінтелектуальний агентхарчове підприємствоoccupational healthregulatory frameworkinformation management systemenergy sectorintelligent agentfood companyУдосконалення інформаційно-керуючої системи управління в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловостіOther