Прибильський, Віталій ЛеонідовичНаливайко, Клавдія Федорівна2014-05-142014-05-142010Прибильський, В. Л. Перспективи та проблеми виробництва ферментованих напоїв в Україні / В. Л. Прибильський, К. Ф. Наливайко // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція. - НУХТ, 2010. – С. 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14298Запропонована технологія забезпечує одержання загальнооздоровчих напоїв, призначених для широких верств населення. Дослідження проводили в Національному університеті харчових технологій у напрямку розробки трьох груп медових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкоголь¬них та алкогольних. На нові напої розроблена необхідна нормативно-технічна документація. The technology gives a generall beverages for the general population. The study was conducted at the National University of Food Technologies towards the development three groups of honey fermented drinks, non-alcoholic, low-alcohol and alcohol. The new drinks developed the necessary regulatory and technical documentation.otherферментизброджуванняферментовані напоїenzymesfermentationfermented beveragesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерспективи та проблеми виробництва ферментованих напоїв в УкраїніOther