Рудюк, Юлія Сергіївна2022-05-112022-05-112022Рудюк, Ю. С. Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням ресурсо- та енергозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Сергіївна Рудюк ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2022. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37434кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакрохмалевмісна сировиназброджуванняферментиспиртзернові культуризамісбродильний апаратбражкаПроект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням ресурсо- та енергозберігаючих технологійOther