Галінська, Олександра СергіївнаКовтун, Аліна Володимирівна2014-12-052014-12-052014Галінська, О. Використання продукції бджільництва (перги) в борошняних кондитерських виробах / Олександра Галінська, Аліна Ковтун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 433-434.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19081Одним з механізмів для формування здорового харчування населення є нарощування виробництва нових збагачених дієтичних та функціональних харчових продуктів. У зв'язку з цим актуальним є розробка виробів функціонального призначення, які будуть сприяти нормальному розвитку і функціонуванню організму, підвищуватимуть стійкість до несприятливих впливів оточуючого середовища, запобігатимуть виникненню і розвитку захворювань. One of the mechanisms for the formation of healthy nutrition is to increase the production of new fortified with dietary and functional foods. In this regard, important is the development of product functions, which will contribute to the normal development and function of the body, would increase resistance to adverse environmental impacts, prevent the emergence and development of diseases.uk-UKбджільництвоздорове харчуваннядієтичні продуктиapiculturehealthy eatingdiet foodsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання продукції бджільництва (перги) в борошняних кондитерських виробахOther