Канівець, Юлія МиколаївнаАннєнкова, Надія Борисівна2016-10-062016-10-062016Канівець, Ю. М. Дослідження ринку та якості ікри лососевої / Ю. М. Канівець, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24332Відомо, що ікру лососеву добувають на узбережжі Тихого океану і в процесі транспортування її до меж України, не запакованої належним чином може перевищитись кількість мезофільних, аеробних і анаеробних бактерій та спричини загрозу для здоров’я людини. It is known that salmon caviar is produced on the Pacific coast and in the process of transporting it to the borders of Ukraine, not packed properly may exceed the number of mesophilic aerobic and anaerobic bacteria and determine the threat to human health.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівринок ікри лососевоїякість ікри лососевоїфізико-хімічні показникимікробіологічні показникиsalmon caviar marketquality salmon caviarphysical and chemical indicatorsmicrobiological parametersДослідження ринку та якості ікри лососевоїOther