Грищенко, Анна МиколаївнаМихонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2013-01-302013-01-302011Грищенко, А. М. Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р. : матеріали конф. - 2011. - Ч. 1 - С. 50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5767Наведено результати дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в безглютеновому хлібі з різними видами борошна круп’яних культур. Встановлено позитивний вплив борошна на збереження свіжості безглютенового хліба під час зберігання. The results of The results of the study content of free and bound water in the gluten-free bread with different types of flour groats. Noted a positive impact on the freshness of flour gluten-free bread during storage.uk-UKбезглютеновий хлібgluten-free breadпроцес черствінняstaling processкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження процесів черствіння безглютенового хлібаThesis