Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК - Національний університет харчових технологій (My University, 2022)
У збірник увійшли тези доповідей учасників ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і здобувачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes summaries of the reports of the participants of the 11th All-Ukrainian Scientific and Practical Conference "Increasing the Efficiency of the Activities of Enterprises in the Food and Processing Sectors of the Agricultural Industry", in which topical issues of the functioning and development of business entities were considered, and resource, innovation-investment, financial, managerial and foreign economic problems were highlighted activities of enterprises. It is intended for scientists, teachers, post-graduate students and students of economic specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to the functioning of enterprises in the food and processing sectors of the agro-industrial complex in modern economic conditions.
Keywords: розвиток суб’єктів господарювання; ресурсна діяльність підприємства; інноваційно-інвестиційна діяльність підприємства; фінансова діяльність підприємства; управлінська діяльність підприємства; зовнішньоекономічна діяльність підприємства; конкурентоспроможність підприємства; development of economic entities; resource activities of enterprises; innovative and investment activities of enterprises; financial activities of enterprises; management activities of enterprises; foreign economic activities of enterprises; competitiveness of enterprises