Управління виробничим потенціалом підприємства та чинники його вдосконалення - Сабов, Анна-Марія Іванівна (My University, 2015)
В теперішніх мінливих умовах ринку, однією з першочергових задач керівництва підприємства стає формування й оцінка поточних і перспективних можливостей підприємства, тобто його потенціалу.
Keywords: виробничий потенціал підприємства; управління виробничим потенціалом