Гавва, Александр НиколаевичКривопляс-Володина, Людмила АлександровнаВасильченко, А. В.2016-03-312016-03-312015Гавва, А. М. Интегрированные решения механотроники в эрлифтных системах дозирования / А. М. Гавва, Л. А. Кривопляс-Володина, А. В. Васильченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 121–125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22712Проектирование систем дозирования для пищевых производств, ведется на основе использования методов отмеривания дозы по косвенным параметрам, аппаратуры промышленной електропневмоавтоматики в узлах управления и датчиков параметров течения жидкостей. Используя електропневматику, можно управлять самыми разными физическими величинами. Designing dosing systems for food production, is based on the use of methods for measuring out doses of indirect parameters, apparatus industrial elektropnevmoavtomatiki the control units and sensors of flow parameters of fluids. Using elektropnevmatiku, you can control a wide variety of physical quantities.otherкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікиэрлифтные системысистемы дозированиямеханотроникаairlift systembatching systemmechatronicsИнтегрированные решения механотроники в эрлифтных системах дозированияOther