Гапченко, Наталія ОлегівнаКороль, Цвітана Олександрівна2019-01-172019-01-172017Гапченко, Н. О. Дослідження мікробіологічного “бар’єру” при виробництві сирокопчених ковбас / Н. О. Гапченко, Ц. О. Король // Інноваційний розвиток харчової індустрії : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, Київ, 14 грудня, 2017. : тези доп. - К. : ІПР, 2017. - С. 52-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28731Досліджено вплив бактеріальних препаратів у технології сирокопчених ковбас в залежності від обраної вихідної м’ясної сировини. Встановлено, що застосування бактеріальних препаратів є одним із факторів гарантованої якості сирокопчених ковбас зі специфічними органолептичними властивостями. The influence of bacterial preparations in the technology of smoked sausages was investigated depending on the selected raw meat. It has been established that the use of bacterial preparations is one of the factors of the guaranteed quality of smoked sausages with specific organoleptic properties.uk-UKбактеріальні препаратисирокопчена ковбасамолочнокислі бактеріїспонтанна мікрофлорасанітарно-показові мікроорганізмиbacterial preparations, starter culturessmoked sausagelactic acid bacteriaspontaneous microflorathe sanitary-indicative microorganismsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження мікробіологічного “бар’єру” при виробництві сирокопчених ковбасLearning Object