Ексергетичний аналіз ежекційних термокомпресорів - Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2014)
Враховуючи перспективи використання термокомпресорів, як складових теплових насосів, зупинимося детальніше на їх влаштуванні, опису роботи і положеннях, що стосуються їх розрахунків.
Keywords: ексергетичний аналіз; ежекційні термокомпресори; насоси; эксергетический анализ; exergic analysis; ejecting termokompresory; pumps; кафедра готельно-ресторанної справи