Костенко, Антон СергійовичФурманова, Юлія Петрівна2021-03-112021-03-112019Костенко, А. С. Нова технологія ароматної випічки у закладах ресторанного господарства / А. С. Костенко, Ю. П. Фурманова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32855У публікації обґрунтовано доцільність використання технології холодного бродіння для дрібно шматкових хлібобулочних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. The publication justifies the use of cold fermentation technology for small-sized bakeries in restaurants.otherхолодне бродінняароматна випічкаcold fermentationfragrant pastriesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНова технологія ароматної випічки у закладах ресторанного господарстваThesis