Нова технологія ароматної випічки у закладах ресторанного господарства - Костенко, Антон Сергійович; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2019)
У публікації обґрунтовано доцільність використання технології холодного бродіння для дрібно шматкових хлібобулочних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. The publication justifies the use of cold fermentation technology for small-sized bakeries in restaurants.
Keywords: холодне бродіння; хлібобулочні напівфабрикати; cold fermentation; bakery semi-finished products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції