Поліщук, Галина ЄвгеніївнаРибак, Ольга МиколаївнаГончарук, Олена ВладиславівнаЗгурський, Андрій ВолодимировичГулак, Олена Володимирівна2014-06-032014-06-032014Патент 104348 UA, МПК А23G 9/04, А23G 9/32, (2006.01) Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива / Поліщук Г. Є., Рибак О. М., Гончарук О. В., Згурський А. В., Гулак О. В.; заявник Національний університет харчових технологій. — № a 2012 07584 ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 27.01.2014, Бюл. № 2, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14766Технічний результат полягає у створенні способу виробництва морозива на овочевій основі з активованою рослинною сировиною, що дає можливість повністю виключити застосування стабілізаторів або стабілізаційних систем, штучних регуляторів кислотності, у розширенні асортименту морозива з натуральними наповнювачами і барвниками із зниженим вмістом цукру, а також у зменшенні собівартості готового продукту. The technical result is to create a method of production of ice cream based on vegetable enabled plant material, which makes it possible to completely eliminate the use of stabilizers or stabilization systems, artificial acidity regulators in the diversification of ice cream with natural fillers and dyes, as well as to reduce the cost of the finished product.otherморозивоice-creamвівсяні пластівціoat flakesпюре з гарбузаpumpkin pureeекстракт гібіскусуhibiscus extractкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСпосіб виробництва овочево-вівсяного морозива (Патент України на винахід № 104348)Other