Закуска вегетаріанська (Патент на корисну модель №88229) - Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2014)
Закуска вегетаріанська містить квасолю варену, сіль, прянощі та додатково містить нут і чечевицю, зелень, томатну пасту, соняшникову олію.
Keywords: закуска вегетаріанська; нут; сочевиця; зелень; томатна паста; закуска вегетарианская; чечевица; зелень; томатная паста; egetarian appetizer; chickpeas; lentils; greens; tomato paste; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування