Махинько, Валерій МиколайовичАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-232014-07-232004Арсеньєва, Л. Ю. Новий продукт переробки сої - перспективна сировина хлібопекарського виробництва / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Ч. 2. – К. : НУХТ, 2004. – С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16249Пропонується виготовляти соєвий білковий концентрат з пророщеного зерна (солоду) сої. Показано зниження вмісту антиаліментарних речовин і підвищення засвоюваності. Offered to produce soy protein concentrate from sprouted grains (malt) of soybean. Shows a decrease in the content antinutritients substances and improvement of digestibility.uk-UKпророщуваннясолодконцентратекструзіясояsoygerminationmaltconcentrateextrusionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНовий продукт переробки сої - перспективна сировина хлібопекарського виробництваThesis