Новий продукт переробки сої - перспективна сировина хлібопекарського виробництва - Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2004)
Пропонується виготовляти соєвий білковий концентрат з пророщеного зерна (солоду) сої. Показано зниження вмісту антиаліментарних речовин і підвищення засвоюваності. Offered to produce soy protein concentrate from sprouted grains (malt) of soybean. Shows a decrease in the content antinutritients substances and improvement of digestibility.
Keywords: пророщування; солод; концентрат; екструзія; соя; soy; germination; malt; concentrate; extrusion; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів