Огійчук, Софія МихайлівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор Миколайович2020-07-222020-07-222020Огійчук, С. М. Розробка технології кулінарної продукції за рекомендаціями фудпейрінгу / С. М. Огійчук, О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІІ Студентської наукової Інтернет-конференції, 17 червня 2020 р. – Чернівці, 2020. – С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31821Фудпейрінг як наука набирає оберти даючи можливість розробляти нові рецептурні композиції з отриманням кулінарної продукції, яка володіє оригінальними органолептичними показниками якості. Розроблені страви за рекомендаціями фудпейрінгу дадуть змогу розширити асортиментний ряд кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства. Food pairing as a science is gaining momentum giving the opportunity to develop new recipe compositions with the production of culinary products, which owns original organoleptic quality indicators. Developed dishes on the recommendations of food pairing will allow to expand the range of culinary products in restaurants farms.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїароматфудпейрінгсмакfood pairingaromatasteРозробка технології кулінарної продукції за рекомендаціями фудпейрінгуThesis