Остапенко, Єлизавета Володимирівна2023-04-252023-04-252023Остапенко, Є. В. Розробка рецептурної композиції желейно-фруктового мармеладу покращеної харчової цінності з її впровадженням в проєкті кондитерського підприємства по виробництву пастило-мармеладних виробів в м. Хотин Чернівецької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Остапенко Єлизавета Володимирівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2023. – 195с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40368otherмармеладовочеве пюреполідекстрозапоказник глікемічностікалорійністьmarmaladevegetable pureepolydextroseglycemic indexcaloric contentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозробка рецептурної композиції желейно-фруктового мармеладу покращеної харчової цінності з її впровадженням в проєкті кондитерського підприємства по виробництву пастило-мармеладних виробів в м. Хотин Чернівецької областіOther