Study of the dosing process of liquid food products in flow dispensers - Butyk, Taras; Gavva, Oleksandr; Kryvoplias-Volodina, Liudmyla (My University, 2024)
The purpose of this work is to improve equipment for dosing liquid food products. Research into the dosing process of liquid food products in flow dispensers is aimed at developing new dosing methods and technologies that will be more efficient, accurate and reliable

Метою даної роботи є вдосконалення обладнання для дозування рідких харчових продуктів. Дослідження процесу дозування рідких харчових продуктів в проточних дозаторах спрямовані на розробку нових методів і технологій дозування, які будуть більш ефективними, точними і надійними
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; study; dosing process; liquid food products; flow dispensers; дослідження; процес дозування; рідкі харчові продукти; проточний дозатор