Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52056) - Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна (My University, 2010)
Опис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making fat half-finished product.
Keywords: жировий напівфабрикат; fat semi-finished product; композиція; composition; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи