Соломчук, Людмила Миколаївна2021-03-222021-03-222015Соломчук, Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в Україні / Л. М. Соломчук // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 2. – С. 78–85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32952У статті проаналізовано сучасний стан сировинної бази та ринку м ’ясної продукції. Висвітлено динаміку виробництва і споживання м ’яса та м ’ясних продуктів, обсяги імпорту й експорту м ’яса в Україні. Відображено основні проблеми ринку м ’яса, а також надано пропозиції щодо подальшого розвитку м ’ясопереробних підприємств. Безпека ринку м ’ясної продукції залежить не тільки від відповідальності виробників, забезпечення високоякісною сирови ною, сучасних технологій, але й від позиції торгівлі. Для успішної роботи м ’ясопереробних підприємств необхідна чітка й адекватна стратегія розвитку, якісна реклама м ’ясної продукції, розширення ринків збуту, відкри ття філій в інших регіонах, створення власної торговельної мережі тощо.otherвиробництвоспоживанняproductionconsumptionринок м ’ясам ’ясопереробні підприємстваmeat marketmeat processing enterprisesекспортімпортexportimportкафедра обліку і аудитуДослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в УкраїніArticle