Морозова, М. А.Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2018-05-172018-05-172017Морозова, М. А. Збагачення м’ясних продуктів мінеральними речовинами / М. А. Морозова, І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, присвяченої 50-річчю заснування ХДУХ. - Харків, 2017. – С. 115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27443Харчування забезпечує нормальну життєдіяльність організму за умови вмісту необхідної кількості білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин і води в необхідних для організму співвідношеннях. Мінеральні речовини беруть участь у багатьох метаболічних процесах організму та забезпечують його здорове функціонування.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівхарчуванняпитаниеnutritionмінеральні речовиниминеральные веществаmineralsздорове функціонуванняздоровое функционированиеhealthy functioningЗбагачення м’ясних продуктів мінеральними речовинамиThesis