Ефективність використання земель в умовах трансформацій відносин власності - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Із позицій системного підходу досліджено теоретико-методологічні та прикладні аспекти розвитку інтеграційних процесів у сільському господарстві через призму організаційних, економічних та соціальних чинників. Опрацьовано організаційний, управлінський та ресурсний інструментарій їх функціонування, як елементи побудови ефективної моделі подальшого розвитку агропромислового виробництва на інноваційній основі

From positions of approach of the systems investigational teoretiko-methodological and the applied aspects of development of integration processes in agriculture through the prism of organizational, economic and social factors. The organizational, administrative and resource tool of agrokholdingiv as elements of construction of effective model of subsequent development of agroindustrial complex is reflected on innovative basis
Keywords: кафедра економіки і права; конкурентоспроможність; ефективність; бюджетування; управління; ресурсний потенціал; соціальний розвиток; державна політика; competitiveness; efficiency; agroindustrial chain; byudzhetuvannya; management; resource potential; social development; public policy