Дорохович, Вікторія ВіталіївнаСоловйова, Оксана Леонідівна2012-03-122012-03-122007Дорохович, В. В. Кваліметрична оцінка цукрозамінників-поліолів / В. В. Дорохович, Соловйова О. Л. // Товарні ринки. - № 2. - 2007. – С. 101-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/432Досліджено солодкість, гігроскопічність, розчинність, калорійність, термостійкість, глікемічний індекс. Визначено комплексний показник якості, за двома варіантами: високої та низької гігроскопічності.The qualities are sweetness, solubility, absorbability, calorie content, heat resistence and glycaemic index. The necessary diagrams are made. The composite index of the main principles of qualimetry is calculated for two variants. Variant 1, when absorbability is high. And variant 2, when absorbability is low.uk-UKсорбітsorbitлактитолізомальтlactyzomaltкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКваліметрична оцінка цукрозамінників – поліолів