Пухляк, Анастасія ГригорівнаГребельник, Оксана ПетрівнаТер-Маркарян, Л.2014-07-172014-07-172014Пухляк, А. Сухі багатокомпонентні суміші для коктейлів / Анастасія Пухляк, Лусіне Тер-Маркарян, Оксана Гребельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 492-494.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16207Використання біологічно активних добавок «Женьшень в клітковині», «Пектин гарбуза в клітковині», «Гречка з інуліном» у технології сухих молочних десертних сумішей для коктейлів забезпечує приготування високоякісних, поживних харчових продуктів, які не потребу ють складного і тривалого оброблення. The use of dietary supplements "Ginseng in fat", "pumpkin pectin in tissue," "Buckwheat with inulin" technology in dry dairy dessert mixes for cocktails cooking provides high-quality, nutritious food that does not require complicated tion and long-term treatment.uk-UKсухі багатокомпонентні сумішібіологічно активні добавкикоктейліdietary supplementsdry multicomponent mixturescocktailsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра економіки праці та менеджментуСухі багатокомпонентні суміші для коктейлівOther