Сухі багатокомпонентні суміші для коктейлів - Пухляк, Анастасія Григорівна; Гребельник, Оксана Петрівна; Тер-Маркарян, Л. (My University, 2014)
Використання біологічно активних добавок «Женьшень в клітковині», «Пектин гарбуза в клітковині», «Гречка з інуліном» у технології сухих молочних десертних сумішей для коктейлів забезпечує приготування високоякісних, поживних харчових продуктів, які не потребу ють складного і тривалого оброблення. The use of dietary supplements "Ginseng in fat", "pumpkin pectin in tissue," "Buckwheat with inulin" technology in dry dairy dessert mixes for cocktails cooking provides high-quality, nutritious food that does not require complicated tion and long-term treatment.
Keywords: сухі багатокомпонентні суміші; біологічно активні добавки; коктейлі; dietary supplements; dry multicomponent mixtures; cocktails; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра економіки праці та менеджменту