Використання борошна зеленої гречки у виробництві сухарних виробів як спосіб підвищення харчової та біологічної цінності - Погорєлов, Іван Сергійович; Харченко, Тетяна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2024)
В тезах висвітлено харчову цінність борошна зеленої гречки та технологічні аспекти використання цього борошна в технології здобних сухарних виробів

The theses highlight the nutritional value of green buckwheat flour and the technological aspects of using this flour in the technology of buttery cracker products
Keywords: борошно зеленої гречки; сухарні вироби; харчова цінність; біологічна цінність; baked goods; nutritional value; biological value; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів