Паштет запечений з м'яса і печінки кроля (Патент на корисну модель 56643) - Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Терес, Роман Степанович (My University, 2011)
Паштет запечений з м'яса і печінки кроля, що містить печінку, цибулю ріпчасту пасеровану, моркву пасеровану, бульйон, яйця, шпик, масло вершкове, перець, сіль поварену, який відрізняється тим, що печінка використовується кроляча та додатково використовують кролятину, курятину, крупу манну, хліб. Pate baked with meat and rabbit liver containing liver, fried onion, fried carrots, broth, eggs, bacon, butter, pepper, Salt, wherein the liver using rabbit and also use rabbit, chicken, semolina bread.
Keywords: м’ясо кроля; печінка кроля; хліб; rabbit; rabbit liver; bread; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів