Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості України - Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2011)
Проаналізовано стан виробничого травматизму у харчовій промисловості України за період 2003…2009 р. Подано результати дослідження динаміки виробничого травматизму. Розраховані показники частоти та важкості травматизму. Проведено розподіл нещасних випадків за основними причинами та видами подій. The article deals with сonsisting of production traumatism is analysed of food retail industry of Ukraine for period in 2003.2009 The results of research of dynamics of production traumatism are given. The indexes of frequency and weight of traumatism are expected. Distributing of accidents is conducted after principal reasons and types of events.
Keywords: виробничий травматизм; нещасний випадок; травматизм; production traumatism; accident; traumatism; кафедра екології та екоменеджменту