Пугаєва, Світлана АндріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-242018-04-242017Пугаєва, С. А. Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методу / С. А. Пугаєва, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 182–183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27132У роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни. This article considered questions of forming the color of mayonnaise and mayonnaise sauces are considered. What components determine the final color of the product and what is the degree of their influence on the play. For the study, the RGB model, yellowness indices and linen were used.майонезгірчичний порошокяєчний порошокзабаврленняRGB модельmustard powderegg powdercolourRGB modelmayonnaiseкафедра експертизи харчових продуктівВизначення кольору майонезу з використанням інноваційного методуThesis