Ромоданова, Валентина ОлександрівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2014-06-162014-06-161995Ромоданова, О. В. Дослідження впливу дози внесення пектину на фізико-хімічні показники кисломолочного напою / О. В. Ромоданова, Н. М. Ющенко // 62 студ. наук. конф. Укр. державного університету харчових технологій : збірник тез доповідей. – К. : УДУХТ, 1995. - Ч. ІІ. – С. 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15195Проведена робота по вивченню можливості використання пектину при виробництві кисломолочних напоїв. The work on studying opportunities of use of pectin in the production of fermented milk drinks.otherкисломолочні напоїтермін зберіганнятеплова обробкаsour-milk drinksshelf lifeheat treatmentкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження впливу дози внесення пектину на фізико-хімічні показники кисломолочного напоюThesis