Дослідження впливу дози внесення пектину на фізико-хімічні показники кисломолочного напою - Ромоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна (My University, 1995)
Проведена робота по вивченню можливості використання пектину при виробництві кисломолочних напоїв. The work on studying opportunities of use of pectin in the production of fermented milk drinks.
Keywords: кисломолочні напої; термін зберігання; теплова обробка; sour-milk drinks; shelf life; heat treatment; кафедра технології молока і молочних продуктів