Інновації, фактори і умови переходу до нової освітньої парадигми - Шатковська, Галина Іванівна (My University, 2013)
Розглянуто та проаналізовано проблеми становлення нової освітньої парадигми, яка має відповідати сучасним реаліям і викликам постіндустріального суспільства. Констатовано, що освіта відіграє надзвичайну роль у забезпеченні потреб інноваційного розвитку держави; освітні інновації та інноваційні технології; єдність освіти і науки.
Keywords: інновації (освіта); компетентнісний підхід; єдність освіти і науки; освітня парадигма; innovation (education); unity of education and science; educational paradigm; competence approach; кафедра фізики та професійної безпеки