Аналіз структурно-механічних параметрів керамічних мембран в технологічному процесі виготовлення - Пащенко, Богдан Сергійович; Штефан, Євгеній Васильович; Штерн, Михайло Борисович; Михайлов, Олег Володимирович (My University, 2016)
Встановлені особливості деформування частинок дисперсних систем і закономірності розподілу властивостей можуть бути використані при визначенні параметрів проникності мембран.

The established features of deformation of particles of dispersed systems and regularities of distribution of properties can be used to determine the permeability parameters of membranes.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; структурно-механічні параметри; керамічні мембрани; технологічний процес виготовлення; structural and mechanical parameters; ceramic membranes; manufacturing process