Характиристика тактики гри у футболі - Степанюк, Вадим Володимирович (My University, 2020)
Тактичні завдання, що стоять перед командою, вирішуються з урахуванням особливостей ведення гри суперником, стану поля, кліматичних умов. Організованість у діях команди багато в чому залежить від чіткого розподілу функцій між футболістами.
Keywords: тактика; футбол; football; tactics; кафедра фізичного виховання