Інформатика та інформаційні технології - Гуржій, Андрій Миколайович; Поворознюк, Назар Іванович; Самсонов, Валерій Васильович (My University, 2007)
У підручнику викладено загальні питання і основні поняття інформатики, апаратне і програмне забезпечення комп’ютерних систем, описано операційні системи і комп’ютерні мережі. Розглядаються широко вживані прикладні програми загального призначення. Детально описуються логічні елементи, цифрові пристрої обробки інформації, системи автоматизованого проектування електронних пристроїв. Для учнів і викладачів навчальних закладів системи професійно-технічної підготовки. Може бути корисна особам, які використовують комп’ютер у повсякденному житті. In the book sets out common questions and basic concepts of computer science, hardware and software computer systems described operating systems and computer networks. We consider the widely-used general-purpose applications. Detail the logic elements, digital device, information processing, computer-aided design of electronic devices. For students and teachers of schools of vocational training. It may be helpful to people who use computers in their daily lives.
Keywords: комп’ютерно-інформаційні технології; дистанційне навчання; інформатика; комп’ютерні системи; операційні системи; computer and information technology; distance learning; computer science; computer systems; operating systems; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки