Тарасюк, Леся АнатоліївнаСамченко, Ірина ОлександрівнаСівер, Таїсія ГаланіївнаКоренчук, Катерина СергіївнаОлійник, Світлана Іванівна2017-11-082017-11-082016Природні матеріали у технології виробництва напоїв / Л. А. Тарасюк, І. О. Самченко, Т. Г. Сівер, К. О. Коренчук, С. І. Олійник // Вода в харчовій промисловості : VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів : Збірник тез доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – С. 88-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26104Досліджено природні матеріали за хімічною стійкістю та встановлено їх ефективність застосування для фільтрування води та водно-спиртової суміші, сприяє збільшенню питомого об’єму фільтрату в 1,2 – 2,0 рази при зменшенні кількості розчинів для їх підготовки та промивки. фильтрата в 1,2 - 2,0 раза при уменьшении количества растворов для Natural materials based on chemical stability have been investigated and their efficiency has been determined for the filtration of water and aqueous-alcohol mixtures, and it contributes to a 1.2-2.0 times increase in the specific volume of filtrate with a decrease in the number of solutions for their preparation and flushing.природні матеріалитехнологія виробництва напоївnatural materialsbeverage production technologyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПриродні матеріали у технології виробництва напоївOther