Природні матеріали у технології виробництва напоїв - Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Сівер, Таїсія Галаніївна; Коренчук, Катерина Сергіївна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2016)
Досліджено природні матеріали за хімічною стійкістю та встановлено їх ефективність застосування для фільтрування води та водно-спиртової суміші, сприяє збільшенню питомого об’єму фільтрату в 1,2 – 2,0 рази при зменшенні кількості розчинів для їх підготовки та промивки. фильтрата в 1,2 - 2,0 раза при уменьшении количества растворов для Natural materials based on chemical stability have been investigated and their efficiency has been determined for the filtration of water and aqueous-alcohol mixtures, and it contributes to a 1.2-2.0 times increase in the specific volume of filtrate with a decrease in the number of solutions for their preparation and flushing.
Keywords: природні матеріали; технологія виробництва напоїв; natural materials; beverage production technology; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства