Стратегії удосконалення майонезного соусу - Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2022)
Метою статті є формування стратегій удосконалення майонезного соусу з вівсяним молоком через експертне оцінювання та SWOT-аналіз, орієнтуючись на зниження калорійності та збагачення корисними речовинами

The aim of the article is to develop strategies for improving mayonnaise sauce with oat milk through expert evaluation and SWOT analysis, focusing on reducing its calorie content and enriching it with beneficial nutrients
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; майонезний соус; вівсяне молоко; соус майонезний; SWOT-аналіз; mayonnaise sauce; oat milk