Розвиток корпоративної культури підприємства - Литвинюк, Ольга Петрівна; Ватаманюк, Анастасія Олександрівна (My University, 2013)
У статті висвітлені питання розвитку корпоративної культури підприємства в умовах підвищеної конкурентоспроможності. Проаналізовано процеси формування корпоративної культури та її вплив на діяльність підприємств в сучасних умовах. The article outlines the development of a corporate culture of enterprise in terms of increased competitiveness. The processes of corporate culture and its impact on enterprises in the modern world is deeply analysed.
Keywords: корпоративна культура; глобалізація; конкурентоспроможність; корпорація; globalization; competitiveness; corporation; corporate culture; кафедра економіки праці та менеджменту