Особливості розвитку земельних відносин в умовах концентрації землекористувань - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2024)
Проаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві. Досліджено вплив інтегрованих структур на екологію регіону та запропоновано шляхи оптимізації структури виробництва для зменшення антропогенного навантаження на навколишнє середовище

The activity of holdings in agriculture was analyzed. The impact of integrated structures on the ecology of the region was studied and ways to optimize the structure of production to reduce the anthropogenic load on the environment were proposed
Keywords: власність; земельні відносини; система землеробства; сівозміна; грунт; родючість; екологія; агрокультура; економіка; property; landrelations; farmingsystem; croprotation; soil; fertility; ecology; efficiency; agriculture; economy; кафедра економіки і права