Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2012-10-012012-10-012009Сабадаш, Н. І. Ефективність використання сапоніту для очищення високомальтозних сиропів / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 11-12. - С. 20-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3087Наведено результати досліджень сорбційого очищення гідролізатів крохмалю мінералом сапоніт у виробництві високомальтозних сиропів. Досліджено вплив запропонованих технологічних умов очищення на забарвленість високомальтозних сиропів.otherвисокомальтозний сиропвысокомальтозный сиропhigh maltose syrupsгідролізатнерозчинні домішкиочищеннясорбціясапонітзабарвленістьгидролизатнерастворимые примесиочисткасапонитцветностьhydrolysatesinsolublespurificationsorptionchromaticityсорбцияsaponiteкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиЕфективність використання сапоніту для очищення високомальтозних сиропівArticle