Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання - Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2012)
Доведено доцільність використання пюре з журавлини при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Аналіз результатів досліджень показав, що зразки кремів відповідають вимогам мікробіологічної безпеки. The expediency of the use of cranberry sauce in the manufacture of confectionery products with a long shelf life of high nutritional and biological value. The studies showed that the samples of creams comply microbiological safety.
Keywords: журавлина; сорбінова кислота; бензойна кислота; термін придатності; мікробіологічна безпека; cranberry; sorbic acid; benzoic acid; shelf-life; microbiological safety; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів