Сивній, Іванна ІванівнаОлексієнко, Наталія ВалентинівнаОболкіна, Віра Іллівна2013-04-022013-04-022012Сивній, І. І. Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання / І. І. Сивній, Н. В. Олексієнко, В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 10 (95). – С. 6–8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7192Доведено доцільність використання пюре з журавлини при виробництві оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Аналіз результатів досліджень показав, що зразки кремів відповідають вимогам мікробіологічної безпеки. The expediency of the use of cranberry sauce in the manufacture of confectionery products with a long shelf life of high nutritional and biological value. The studies showed that the samples of creams comply microbiological safety.otherжуравлинасорбінова кислотабензойна кислотатермін придатностімікробіологічна безпекаcranberrysorbic acidbenzoic acidshelf-lifemicrobiological safetyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберіганняArticle